Säkra betalsätt! Fraktfritt över 599:- 3-5 dagars leveranstid

6 eteriska oljor i fin förvaringslåda

  • 399 kr
Finns i lager.
Dela

Träkista i mangoträ med de sex viktigaste eteriska oljorna, att ha i bastun eller till någon av våra fina aromalampor. De eteriska oljorna har många hälsosamma effekter! Häll ett par droppar i en aromalampa för väldoft i rummet, i massageolja för avkopplande massage eller hälsobad eller i vattenspannen för bastun att stänka på de varma stenarna.

I denna box:

Lavendel: För avslappning och rogivande av kropp och sinne. Lättar på spänning och rastlöshet, hjälper vid matsmältningsbesvär, kramper och ökar blodcirkulationen. Sänker stressnivån och främjar en hälsosam sömn.

Eucalyptus: Renande och stärkande. Klarnar hjärnan, är bra vid mental trötthet. Stärker koncentrationen och det logiska tänkandet. Används framför allt för att lindra och förebygga förkylningar och öppnar upp andningsvägarna.

Pepparmynta: Mot huvudvärk, migrän och illamående. Att andas in ångorna från den eteriska oljan kan lätta vid infektioner i näsa och bihålor, samt vid hosta och andningsproblem.

Cederträ: Cirkulationsfrämjande och lugnande. Verkar sammandragande och balanserande på huden. Lugnar klåda, eksem och hudirritationer. På användningsområde med huden blandas alltid ett par droppar eterisk olja med ekologisk raps-, mandel- eller olivolja.

Tea tree: Antibakteriella egenskaper och upplösande vid nästäppa. Främjar mental styrka och minskar nervositet och stress. Använd gärna till meditation.

Ylang ylang: Lugnande och harmoniserande, lindrar oro och ångest. Lindrar spänningar och stress

Storlek på boxen ca 12 x 9 x 8 cm.

Eteriska oljorna 10 ml.